dijous, 3 de maig del 2007

Programa Electoral

El programa que us presentem és ambiciós però realitzable; n'estem convençudes i convençuts les dones i els homes que formem part d'aquest projecte; i n'estem convençudes i convençuts perquè l'hem elaborat pensant en Barcelona i Catalunya i ens hem impregnat d'una manera senzilla de totes les nostres propostes que convertirem en realitat quan entrem a l'Ajuntament de Barcelona el 27 de maig de 2007.

Catalanes i catalans de Barcelona, si ens feu costat, aquest serà el programa de totes les persones que ens estimem la nostra ciutat, la nostra ciutat de naixement o d'adopció.

Recordeu si us plau aquests conceptes:

Senzillament, defensarem la nostra llengua, la nostra cultura i la nostra identitat.

Senzillament, incidirem en la defensa de les persones més desafavorides i de la classe treballadora.

Senzillament, construirem un microurbanisme que serà un nexe de convivència fonamental de les nostres ciutadanes i els nostres ciutadans.

Senzillament, posarem un fre immediat a tots els plans de requalificació, fins poder estudiar quins són necessaris per a la ciutadania i quins amaguen processos d'especulació immobiliària.

Senzillament, posarem fi a la subcontractació dels serveis municipals i rescatarem les concessions en vigor.

Senzillament, impulsarem vies regulars de participació en les decisions polítiques més importants com són: els pressupostos municipals i la seva distribució per capítols: Urbanisme, Habitatge, Ajuts Socials... que hauran de ser el producte final d'un ampli debat i consens social.

Senzillament, en la recaptació municipal, incidirem perquè siguin les grans empreses les que financin part del desenvolupament de la ciutat, per poder disminuir la recaptació procedent de la classe treballadora. D'altra banda, aquest finançament procedent de les grans empreses, podrà esdevenir, mitjançant la negociació directa amb elles, donat que l'Ajuntament té competències en els àmbits del sol i de la concessió de llicències d'activitats.

Senzillament, garantirem l'estabilitat de l'ocupació pública, i la fomentarem a través de mesures específiques en cada cas i situació, però que passen per la reducció d'hores extraordinàries i la generació de Plans d'Ocupació, integrant laboralment aquells sectors de població més desafavorits: dones, joves, més grans de 45 anys, aturats de llarga durada, immigrants, persones amb discapacitats.


Senzillament, el nostre projecte de mobilitat ens portarà a superar totes les barreres que ens separen.

Senzillament, el nostre projecte d'habitatge i d'ajut social, dóna solucions a la gent gran, a la gent jove, i a les persones discapacitades, amb el volum d'ajuts econòmics de fins el 50% en el lloguer de pisos i de fins un 100% com a ajut social a les persones grans i a les persones discapacitades, i a les famílies que tenen al seu càrrec persones amb discapacitats.

Senzillament, amb el nostre model de societat sostenible i medi ambient donarem un tomb de cent vuitanta graus al deteriorament progressiu que s'està produint en el moment actual.

Senzillament, el nostre projecte conjunt d'escola bressol i escola pública convergirà en un projecte educatiu de 0-12 anys, per una educació pública catalana, laica i en llibertat.

Senzillament, tindrem cura i consolidarem amb les nostres propostes la nostra xarxa de comerç tradicional i de mercats, donant suport econòmic de fins un 50% per mòdul a les persones propietàries de les parades dels mercats municipals.

Senzillament, el benestar físic, mental i social, serà fonamental en el nostre treball municipal, amb l'ampliació de la xarxa de CAP, de Residències, Centres de Dia, Habitatges Tutelats, i el suport a Entitats que treballen sense afany de lucre per les persones amb diverses necessitats fonamentals en llur qualitat de vida.

Senzillament, des de l'Ajuntament treballarem pel Dret a l'Autodeterminació i per una Catalunya solidària amb els pobles oprimits i seguirem avançant pel camí que ens porti a una República Catalana i Independent.

Si ho creus convenient, seràs benvingut/da al nostre projecte, i serà també el teu, per Barcelona i per Catalunya.

El Projecte que us hem presentat Barcelona per l’Autodeterminació és un Projecte realitzable que té com a destinatari el poble de la ciutat de Barcelona, perquè la gent de la ciutat de Barcelona mereix una qualitat i una dignitat de vida de la qual molts ciutadans i moltes ciutadanes, massa, no en poden gaudir.

Amb la il·lusió i la certesa de poder aconseguir la suficient confiança per part de la ciutadania, per formar part del nou Ajuntament de Barcelona, us oferim també el compromís de realitzar tot allò que proposem en el nostre Projecte Municipal per als propers quatre anys.